Posted by : Ailin miercuri, 2 iulie 2014

Un studiu britanic spune că vizualizarea propriilor fotografii pe Facebook creează o stare de bună dispoziție.
"Vizualizarea propriului profil este benefică pentru buna dispoziție. Astfel, cu cât cineva este mai înclinat spre depresie, cu atât mai bine îi face vizualizarea propriului profil" - Clar! Deci tătă populimea care are cont de facebook nu este depresiv și nici nebun! (dar sunt absolut sigură că la mai mult de jumătate nu le atenuează problemele psihice ci le amplifică). Chiar dacă pe facebook te înjură mai mult de 50% iar restu' sunt neutri în pri
vința existenței tale, tu ești cel mai pozitiv om din lume, tătă lumea te iubește și tu nu ai motive să stai botos ! Și dacă mai iei în calcul pozele tale, care pentru tine sunt cele mai draguțe, e logic că îți place ce vezi și ești fericit ! (doar tu ți le-ai ales, ție îți plac, deci nu o îți vină să vomiți când te uiti la ele ci o să te facă să te simți mai bine, dar sub nici o formă, holbatul la propria persoană, mai ales pe facebook, nu te scapă de schizofrenia acută dobândită de-a lungul vieții). "Astfel, cu cât cineva este mai înclinat spre depresie, cu atât mai bine îi face vizualizarea propriului profil de pe Facebook" - de ce nu le fac conturi de facebook celor de la socola ? (dacă le opresc administrarea medicamentelor și le dau la ăștia drumul, o să ajungem să trăim mai rău ca în junglă). "Vizualizarea fotografiilor mai vechi publicate pe Facebook poate crea o stare de bună dispoziție și poate fi la fel de reconfortantă ca o plimbare prin parc ". Cum oare cum le-a venit ideea genială să compare prospețimea naturii cu drogul infect și toxic Facebook ? Oare ce au avut ăstia în cap când au spus asta ? Rumeguș. Să înțeleg că ei ne recomandă să ne belim ochii pe Facebook pentru că este mult mai sănătos decât în aer liber. Dar au dreptate, în casă, studiind propriul profil ești privat de pericolele publice, nici nu știi cum din neatenție te poți împiedica, iei în brațe asfaltul și îți fermi nănăul!
Și cum acest studiu complex realizat pe nici mai mult nici mai puțin de 114 persoane, trebuia să se și contrazică, că altfel nu era studiu britanic, au ajuns la un adevarat paradox : "Însă noile date contrazic rezultatele unor studii anterioare, care au demonstrat că navigarea pe Facebook este dăunătoare stării de sănătate mintală." Deci ori n-ai, ori ai cont de Facebook, tot nebun ești, pardon, depresiv !

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -