Posted by : Ailin joi, 3 iulie 2014

Nu fă din țânțar armăsar, doar dacă mergi pe principiul : țânțarii trebuie striviți și armăsarii călăriți!
 -Fără drame și amenințări, nu aveți 20 de ani de căsnicie și 4 copii împreună.
 -Fără crestături, semne că nu își au rostul. Nu e necesar să cânți cu lama la vene și să freci șmirghelul pe piele doar pentru impresie. (Doar dacă vrei să câștigi o ședință la psiholog sau o vacanță la socola).
-Fără statusuri penibile pe facebook că singurul lucru care îl poți provoca e mila, și mai ești și ridicol/ă.
-Fără rugăciuni și mătănii de îl/o vreau înapoi, dacă te iubea, nu pleca. Și dacă îți cere așa ceva, trimite-l la teologie, să se facă popă!
-Fără tradiția că a doua zi îți găsești pe altcineva, dai dovadă de "parașutism", mai ales în zilele noastre. Nu merită să îți cobori demnitatea doar ca să demonstrezi unei persoane căreia nici nu îi pasă de existența ta că tu îi găsești înlocuitor!
-Fără să îl/o urmărești, ești penibil/ă, pe bune. Ce ești ? Câine ?
-Fără concepția tembelă că nu ai să îți mai găsești perechea. Este plină lumea de lume, câta ghinionu' poți să ai să fii forever alone cu 20 de pisici, 7 iepuri și 4 câini la 50de ani ?
-Fără obsesia de a-l căuta / a o căuta prin alte persoane. Nu îți mai trebuie o așa pacoste, nu ai nevoie. Sunt de părere că cine suferă în tăcere merită toată lauda, cine se vaită doar cere atenție. Deci tot ce trebuie să faci, este să fii tu. Să înțelegi că nu a fost să fie, să vezi unde ai greșit și ce trebuie reparat să fie bine pe viitor. Nu ești singura persoană care trece prin așa ceva, poate el/ea a trecut prin viața ta doar pentru o lecție, deci analizeaz-o și învaț-o! Poate el/ea o să se întoarcă, deci ai grijă ce vorbe arunci!
Zâmbește printre lacrimi, cineva se poate îndrăgosti de tine și de modul tău viteaz de a trece prin belele!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -