Posted by : Ailin vineri, 11 iulie 2014

Cum britanicii trebuie să aibă ocupație pentru a nu se plictisi, își ocupă timpul chiar și cu demonstrarea evidentului. Și evidentul care trebuia neapărat demonstrat este că porcilor le place să se bălăcească în noroi. Sunt curioasă cum au demonstrat ei asta, și pe câți porci au făcut studiul. Din moment ce stau în coteț și vedem și noi cum se rostogolesc în noroi și se vede că le place să se mânjească ca niște "porci" ( cred că au pus porcii să aleagă între cocină și o baie cu spumă și aromă de levănțică iar ei au ales "cocina" , că altfel nu îmi explic).
"Sexul neprotejat este mai frecvent după consumul băuturilor alcoolice" - logic, ți se urcă hormonii la cap și abia știi cum te cheamă api să îți mai aduci aminte și de  "condom" (de aia se recomandă ca unul din parteneri să nu fie sub influența alcoolului). Și să nu uităm că geniile au făcut nici mai mult nici mai puțin de 12 cercetări în privința acestui lucru.
“Persoanele cu pa
rteneri generoși au parte de căsnicii fericite” - nu e și acest lucru destul de evident ? Chiar trebuia demonstrat și făcut cercetări pe câteva sute de cobai, pardon oameni că o relație fericită se bazează pe dragoste și tandrețe. Cred că ei erau de părere că o căsnicie se bazează pe tigăi în cap și transformarea dintr-o clipa în alta în toate animalele din ferme și din junglă (porc, bou, scroafă etc.). Presupun că cercetătorii au rămas uimiți de feedback-ul pozitiv, încât a fost necesar să publice acest lucru ca fiind o mare descoperire. Sunt foarte mulțumită (și le mulțumesc anticipat ) că m-au informat în ce constă o căsnicie fericită, pentru că eu aveam de gând să fac lupte greco-romane cu soțul, să îl pun să își facă singur de mâncare și să primească dragoste și tandrețe de la vreo potaie, dar sub nici o formă de la mine !

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -