Posted by : Ailin vineri, 20 iunie 2014

Iarăși am dat peste încă o descoperire a secolului 21 și iarăși viața bate logica urât de tot! Cum era și de așteptat, dragii de ei ne explică cum dragostea la distanță are și avantaje și dezavantaje, iar în dragoste nu contează distanța (dar să zicem că e plauzibil într-o oarecare măsură).
Experții în terapie de cuplu sfătuiesc îndrăgostiții aflați într-o astfel de relație să se întâlnească regulat pentru a-și forma o familie , logic, că doar nu o să se căsătorească pe Skype și o să-și descarce copii de pe net.
Cică ne sfătuiesc să folosim E-mail, Skype, telefonul mobil pentru a comunica. Dragilor, dacă nu erați voi să mă informați de noua tehnologie, eu încă îi mai trimeteam mesaje prietenului meu prin porumbel!
Să nu fim geloși! Ei a dracu teorie, deci dacă el/ea nu vă răspunde la porumbel vreo 2 luni, CHILL, el/ea nu vă înșeală și probabil e ocupat, o fi făcut vreun accident, s-o fi pierdut prin pădurea Amazoniană dar sub nici o formă nu vrea să încheie subtil relația cu tine! El/ea te iubește la nebunie și vrea să îți facă vreo surpriză (o oglindă cadou, să vezi cât de mari ți-au crescut coarnele), de aia nu îți răspunde, dăăăăăh .
Fii pozitiv! Deci dacă el e plecat în Tanganyika și atunci când îl suni îți răspunde o tipă, să nu fii suspicioasă deloc. Nu trebuie să interpretezi greșit, poate l-a vizitat mă-sa sau poate e prin spital paralizat și ți-a răspuns asistenta. Tu să știi sigur că el nu te înșeală! ( viceversa pentru el ! ). Nu trebuie să îți pierzi credința! El/Ea te iubește de nu mai poate și ține la tine și fără tine ar muri și nimeni nu știe ce este între voi (în afară de amant/ă).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -