Posted by : Ailin marți, 10 iunie 2014

Referire la toate persoanele care postează pe Facebook orice mic detaliu, gen : Sunt pe uliță la bunica, Sunt pe budă, Sunt la cimitir, Sunt în Dubai + poza de acuma 4 ani în urmă ( Near X - X fiind un oraș care e la 100000 km depărtare, pentru că deștepții nu își dau seama că facebook-ul mai are și asa ceva) sau mai rău : Sunt la Mall! I fell funny :)) (toată pițiponceala trebuie să își dea check-in mall că altfel, degeaba au mers).

În gândul meu :
OOOOO!! Da, mersi că m-ai anunțat să știu să nu merg pe acolo, nu vreau să te întâlnesc azi!
. Cam asta e singura utilitate a acestui "check-in". Ei bine, toți obsedații de atenție și etc... o să își posteze de 7 ori pe zi câte un check-in cu tot cu poză să primească ceva like-uri tot de la niște obsedați social! Și cel mai amuzant mi se par persoanele care îs ceva gen:
Doamne, cum poți să fii atât de *** să îți dai check-in tot timpul, mi se pare atât de penibil !
(și te gândești, Doamne, cât de matur/ă e că își dă seama că e totuși periculos să dai detalii despre viața ta personală online - habar n-ai cum un violator în serie te fură și te trimite în Italia pe centură la cules castraveți și roșii) dar dacă îi deschizi pagina de facebook are mai multe check-in-uri decât toată populația din China cu tot faună. Dar sunt persoane care își dau check-in Acasă
Nu știam că acasă e un loc public, noroc ca m-ai informat tu, posibil să îl vizitez și eu.
Ce Dumnezeu au unii, și din proprie experiență vă spun că atunci când merg într-un local, parc, muzeu, acasă, mall nu e nici un agent-facebook la intrare care să ma oblige să îmi dau check-in ca altfel nu am voie sa trec "granița"!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -