Posted by : Ailin luni, 30 iunie 2014

1. În California nu ai voie să mănânci portocale în cadă! - Ce treabă are portocala cu cada ? Dar oare ce au avut aștia cu portocalele ?
 2. În Georgia este ilegal să schimbi hainele unui manechin în vitrina unui magazin dacă nu îl acoperi cu perdele. - Cred și eu ... se rușinează săracele manechine, le distruge viața atât socială cât și profesională. Să nu mai vorbim de moralul lor care o să fie la pământ.
3. În Kentucky fiecare cetățean trebuie să facă duș măcar o dată pe an! Să înțeleg că dacă rămân fără masca de protecție anti-miros-urât au murit pe loc?
4. În New Jersey e împotriva legii ca bărbații să croșeteze în sezonul pescuitului. - Nu știu ce fel de bărbați au studiat ei, dar sigur erau femei !
5. În New Mexico femeile nu au voie să iasă în public nebărbierite - nu știu ce femei au studiat ei, dar sigur erau bărbați !
6. În North Carolina nu ai voie să dormi încălțat ! Sigur cineva te urmărește să vadă dacă tu ești încălțat când dormi, au pus camere de filmat și cipuri în papuci. Dacă ațipești random pe un scaun, un autobuz, ferească sfântu', ești condamnat la închisoare pe viață!
7. În Ohio trebuie să claxonezi de fiecare dată când treci pe lângă altă mașină. - Vă dați seama ce e acolo ? Toți oamenii sunt nevrotici și irascibili, dacă te-ai pus cu ei, te trezești cu un ciocan în cap!
8. În Texas nu îți este permis să împuști un bivol de la etajul al doilea al unui hotel. Dacă îl împușc de la etajul 3 sau de la o pensiune la etajul 2,sigur nu o să fie nici o problemă !
9. În Wyoming dacă nu ai permisiune scrisă, nu poți face poze iepurilor, din ianuarie până in aprilie. - Și care ar fi diferența dintre 30 aprilie și 1 mai ? Că eu nu îmi dau seama ? În perioada aia nu au păr, le cad dinții și rămân fără coadă iar o așa imagine teribilă a iepurașilor o pot imortaliza doar cei autorizați ?
10. În Rhode Island nu ai voie să muști picioarele altcuiva. - Ce's cu ăștia, îs canibali ?

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -