Posted by : Ailin luni, 26 mai 2014

Sănătatea constă pentru unii într-o ţigară şi cafea la primele ore ale dimineţii. Ce pisici ai ? Ţi se umflă hormonoi în tine dacă nu fumezi ? Nu poţi vorbi dacă nu bagi un păhărel de 500 ml de cafea în tine ?
Pentru unii sănătos este să pape la Mc. , Kfc şi alte fastfood-uri. Ce ai ? Ţi se umflă rânza în tine dacă mănânci o ciorbă făcută de mama ? Să nu te întrebi de ce se blochează cântarul la 100 că te-ai îngrăşat ca porcu'/purcica.
Nesănătos e şi atunci când stai ca nebunu' în perfuzii la laptop să ţi se facă ochii cât cepele .Ce ai aşa important de făcut ? Eşti programator IT avansat şi este neapărată nevoie să ţi se bulbuce ochii în faţa monitorului ?
Nesănătos e să stai non-stop cu telefonu' în gură că trebuie ,obligat/forţat să te vadă lumea că tu eşti ocupat/ă ,căutat/ă. Radiaţiile telefonului îţi reduc numărul de neuroni şi ajungi să operezi pe bază de unde non-ionizante. Ce eşti tu ? Om de afaceri ? Lucrezi la compania de bârfit?
Nesănătos e şi atunci când tu preferi să fii o mare vedetă şi fără taxi sau maşină nu te deplasezi nici până la magazin. Ţi se umflă unghiile de la picioare dacă mergi 2 paşi pe jos ? Eşti imobilizat în poziţie de şezut ?
La fel de nesănătos e să vorbească gura fără tine. Că dacă ai noroc de un cocoş îngâmfat ,te hrăneşte cu un bufet suedez fără drept de apel imediat ce ai scos perla pe gură !

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -