Posted by : Ailin joi, 15 mai 2014Cine vă spune vouă că atunci când are loc o întâlnire "random" pe stradă cu inamicul trebuie neapărat să stați la un ceai/suc/bere/o sticlă de vodka .
Da ,ne aruncăm pe apa sâmbetei cei 7 ani de acasă când trecem pe lângă "acea" persoană pe care o cunoaștem mai bine decât mă-sa, ne prefacem că plouă, ninge, tună, e cutremur,
tsunami și alte de'alea împrejurul nostru că doar trăim în junglă și tu, un mare leu egoist te întâlnești cu baghera și acționezi de parcă nu te-ar vedea, te camuflezi printre scoarțe de copac și boscheti (degeaba, că oricum te-a văzut). E plin de domnișoare cultivate (de obicei fetele au ieșiri din astea animalice, dar nici băieții nu sunt mai prejos) care nu mai vorbesc cu fosta cea mai bună prietenă pentru ca i-a furat prea-iubitu' fost iubit (dau un exemplu, dar motivele sunt diverse). Și trec una pe langă alta de parcă nici nu se cunosc și totuși ar lăsa-o fără păr în cap ,dinți în gură și fața deformată (în cazul băiețilior ,un picior în cap și două în stomac). Degeaba vrei tu sa îi arăți lui/ei că nu iți pasă când de fapt îi arăți contrariul (care e mai evident decât evidentul). Și totuși ce e asa greu sa zici un "BUNĂ!" plictisit că tot e mai bine decât deloc? Nu se rupe lumea în două dacă le arăți că indiferent de situație ai mai multă minte în cap decât adversarul ! 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -