Posted by : Ailin miercuri, 14 mai 2014

Cine este TOM ?

E pisoiașul ăla scumpel de pe telefoanele mobile(pardon smart phone-uri) care îți cere de mâncare , să îl speli(dacă ți-ai făcut update) ,să îl duci la baie , să îl pui să doarmă.Iar noi, niște iubitori de animăluțe cu blană adoptăm unul virtual, că doar e mai comod.
El nu o să ne zgârie,nu o să lase păr prin cameră sau să miaune insistent că vrea afară.Și totuși pisicu' ăla pixelat ne papă bateria telefonului și evident și energia noastră (căci noi vrem să fie rege :))-știți voi,setul ăla cu tron ,coroniță și comoară în salon : ca un cocalar)  .Vizităm motăneii "random" din lume și primim câte 5 bănuți sau chiar nimic și totuși “next” poate câștigăm la loto(un trifoi cu 4 foi de 5000 de bănuți).

Nu știu cât e de viral dar la mine  este concurență : ”ia privește motănelul meu ,e rege și uite câți bănuți are și caută pisicuța/pisicel”-SERIOSSSS ? Și asta de parcă cel mai cel "MY TOM" intră în cartea recordurilor.
Ei...și totuși a reușit pisicelul pixelat să ne atragă atenția...A REUȘIT ! Atât în rândul femeilor cât și al bărbaților(de orice vârsta). Pentru că pe oriunde mergi este imposibil să nu auzi niște “biți vorbitori” care miaună a băgare în seamă!

{ 5 comentarii... read them below or Comment }

 1. Serios ? Deci cei de afara mor de foame le este frig , si noi adoptam unul virtual ?
  eu am luat unul de pe strada nu zgarie , nu cere de mancare , cei adevarati sunt foarte buni si iubitorii , cand ii mangai te rasplatesc , cand un pisic/a toarce el te rasplateste , aduce bucurie si fericire , numai zambete si fericire , cand esti suparat/a iei pisicul/ pisica in brate si te linisteste imediat , numai fericire .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu iubesc pisicile REALE! Deci te sustin ! Da asta este anturajul din ziua de azi :) Nimeni nu se mai bucura de realitate ci stau cu ochii lipiti de monitor si cu telefoanele in mana! (adeptii unei vieti virtuale)

   Ștergere
 2. Pisicutele adevarate te baga mereu in seama.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pisicutele nu miauna tot timpul , nu vor afara, nu lasa par , ele sunt delicate, frumoase,

  RăspundețiȘtergere
 4. Poti sa mangai pisicuta , poti sa o imbraci , poti sa o atingi , pisicile sunt cele mai frumoase , delicate , serioase , etc , o data esti nervos/nervoasa pisicul/pisica te linisteste o data esti suparata foarte tare pisica te linisteste este ceva pozitiv mereu plin/a de fericire.

  RăspundețiȘtergere

Popular Post

- Copyright © Idei Trasnite -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -